Om Prylguiden

Vi som har startat denna blogg är en familj som älskar att testa nya produkter och tjänster. Vi ÄLSKAR prylar av alla de slag, allt mellan himmel och jord. Vissa skulle säkert kalla oss prylnördar och ja visst, det kanske vi kan hålla med om 🙂

Här publicerar vi recensioner av olika produkter och tjänster som vi har testat, och det är både produkter som vi har införskaffat själva, som vi har fått av släkt och vänner vid födelsedagar m.m. samt produkter som företag har bett oss att testa och recensera. De produkter som vi får för test har vi för vana att returnera till avsändaren, medans vissa produkter lottas ut i olika tävlingar här på bloggen.

Förutom att testa nya produkter så tycker vi om att fixa med hemsidor / bloggar, och Prylguiden kommer att vara ett sätt för oss att utvecklas inom detta ämne och lära oss mera.

Tycker du att viska testa och recensera någon speciell produkt eller tjänst? Tipsa oss gärna här eller ännu hellre så kan du tipsa företaget som erbjuder produkten / tjänsten om vår blogg.

Trevlig läsning!

/ Prylguiden.com